SETMANA DEL 25 AL 28 DE MAIG


PROPOSTES SETMANA DEL 25 AL 28 DE MAIG

 Bon dia famílies, desitjam que vos trobeu molt bé. Una setmana més vos hem preparat unes activitats amb tot el nostre carinyo que esperam disfruteu tant els infants com vosaltres. Vos animau?

MANDALA


Aquesta setmana na Maria vos proposa la creació d'un Mandala amb materials que tingueu per ca vostra. Els mandalas són dibuixos circulars compostos per formes geomètriques que combinades amb colors s'utilitzen per meditar. És important fer aquesta activitat en un ambient tranquil i si és possible amb música.  

És una forma divertida i beneficiosa d'aprendre a desconnectar la ment durant un temps, mantenint-nos en el moment present, lliures de tota tensió.





     
LLENGUATGE

Recordarem els colors amb aquesta cançó que segur vos agradarà. Cantau amb nosaltres!!






PLÀSTICA


Sa mestra Apol.lònia ens explica al següent vídeo com fer un dibuix lliure experimentant amb tèmpera i aigua. Vos divertireu!!!  








ANGLÈS

MOVE  YOUR BODY TODAY!!!
Watch the video and guess what animal we’re going to imitate and then, dance with me!
Send me a picture of you moving like a monkey! Get fun!!
A MOURE’NS!!
Mira el vídeo i escolta atentament. Endevina quin animal hem d’imitar avui. Balla amb jo!
Me podeu enviar una foto fent la moneia i/o algun comentari… Divertiu-vos molt!!!


rgaya@ceipescolanova.com



EXPERIMENTACIÓ
TRASVASAMENTS

Vos convidam a crear un racó a ca vostra dedicat a l'experimentació amb diferents materials i objectes.  Triau-ne un, pot ser llenties, blat de moro, menjar d'ocell, sorra, pa ratllat... També necessitau potets de diferents tamanys, tassons, culleres, utensilis de cuina com un colador.....I A JUGAR!!!

El trasvasament és una activitat que es realitza en una safata on l'infant explora i experimenta a partir de la manipulació d'un material. 
Amb aquest joc es desenvolupa l'atenció i la concentració,de manera que s'estructura la ment mitjançant la informació que reben manipulant i jugant. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

JUNY

SETMANA DEL 15 AL 19 DE JUNY